16 Mart 2012 Cuma

2012 İLKBAHAR ÇANTALARI



Baharın kendini henüz hissettiremediği şu günlerde, yeni sezon cıvıl cıvıl çantalarla gözünüzü gönlünüzü açmak istedim.

Mesela pembe kahve çapraz askılı Miu Miu Çanta ne kadar şık değil mi? Fiyatı 895 .-Euro




Hele şu mavi Marc by Marc Jacobs torba çanta çok şeker... Özellikle jean ve beyaz pantolonlarla beraber rahatça kombinleyebileceğiz bu çanta gündelik kıyafetlerinizin ayrılmaz bir parçası olabilir. Fiyatı 468.-USD

Aşağıdaki Miu Miu  yeşil rugan çanta da güneşli bahar günlerinde içinizi açacacak cıvıl cıvıl bir parça. Ancak bu çantayı kullanırken dikkat etmeli ve pastel tonlarda giysilerinizle kombinlemelisiniz, özellikle bej tonlarıyla çok hoş duracağını düşünüyorum. Fiyatı 840.-Euro

Sıradaki Louis Vuitton çanta en sevdiğim parçalardan ve tabi su yeşili hemen hemen tüm vitrinlerde ve sezonun tüm kolleksiyonlarında rastlayabileceğiniz kısacası en trend rengi...

Prada'nın aşağıdaki yeni kolleksiyon çantasına bayıldım ve sizinle paylaşmak istedim. Bu beyaz transparan çanta sizi tedirgin etmesin içinde özel eşyalarınızı koymanız için küçük bir çantası daha var. Retro desenli bu çantanın fiyatı 1,950.-Euro ama çantayı kolunuzda hayal edince buna değer dersiniz.

Balenciaga'nın aşağıdaki sarı çantası markanın en çok tutan renk ve modelinden, öyle ki bu sezon tekrar kolleksiyonun bir parçası olmuş. Gerçekten en beğendiğim modeli... Simsiyah giyinerek vurguyu çantaya yapabilirsiniz.

 Yine Balenciaga'nın yeni sezon renklerine uygun aşağıdaki Rose Blush çantasını da sizlerle paylaşmak istedim. Rengi çok güzel değil mi :)


Renklere değinmişken Miu Miu'nun bu küçük cici çantasını da paylaşmamak olmaz, fuşya ve yanları fiyonklu çanta sanki şekerden yapılmış :)

Furla'nın çok sevdiğim Candy Bag 'leri yeni sezonda bir piknik sepetine dönüşmüş adeta... Pembe, hasır ve crocodile çok yakışmış doğrusu... Özellikle yeni sezonda çok göreceğimizi düşünüyorum. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim ki Candy Bag'in düz pudra pembe ve açık mavi renklerine de bayılıyorum. Fiyatları 198.-USD

Son olarak efsane marka Chanel'in klasik kapitone zincir askı çantalarının yerini bu sene patchwork alacak gibi görünüyor. Özellikle jeanlerle olmak üzere her renk ve kıyafetle rahatlıkla kombinleyebileceğimiz bu çanta her Chanel takipçisi bayanın mutlaka gardırobunda bulunmalı, öyle değil mi?


İlkbahar çantaları dosyasını burada kapatıyormuş gibi görünsemde sokaklardan ve mağazalardan farklı çanta modelleriyle yine size yazacağım. Görüşmek üzere :)


Hiç yorum yok: