8 Mart 2012 Perşembe

Kadınlar Gününde MARNİ at H&M Çılgınlığı

Öncelikle herkese merhaba ...
Okunur okunmaz bilmem ama ilk yazıma bugün H&M mağazalarında satışa konan Marni koleksiyonu ile başlamak istedim.
Kaç gündür bu kolleksiyonu beklememe rağmen bugün 10 buçukta uyanarak gayet rahat bir şekilde hazırlanıp, arkadaşımla beraber Gordion mağazasına gittik. Bu rahatlığımızn sebebi belki de Ankara'da,   İstanbul'daki alışveriş çılgınlığının olmayacağını düşünmemdi. Henüz birkaç haftadır Ankara'da olmam  ve bu zaman zarfında ziyaret ettiğim mağazalarda aradığım ürünleri kolayca bulabilmem ve mağazaların (h&m'in bile) boş ve düzenli olmasıydı belki de beni bu düşünceye iten. Bu arada daha önce internetten de kolleksiyona göz atmış ve birkaç parçayı gözüme kestirmiştim.
Mağazaya ilk girdiğim anda neyseki kalabalık yok diye düşünürken orta sehpalarda ve yanındaki üç beş askıda yer alan (artık denilebilecek cinsten) kalan ürünleri ve onların başına sinek gibi üşüşmüş telaşlı kadıncıkları görünce yaşadığım hayal kırıklığını anlatmam mümkün değil. O hayal kırıklığıyla mağazayı başka hiçbirşeye bakmadan terkettim. Tesellim yine Zara oldu. Reyonlara bakıyordum ama boş bakıyordum çünkü aklım h&m'de kalmıştı. Zaradan aldığım üst  içimdeki siniri yok etmeye yetmedi, bir de gözüm devamlı kocaman yeşil Marni torbalarıyla gezen bayanlara takılınca bir kez daha soluğu H&M'de aldım. Bu sefer ürünlerin yerini değiştimiş başka reyona almışlardı, farklı şeyler de vardı. Reyonda ve kabinlerde yaklaşık 45 dakika geçirdikten sonra soluğu kasada aldım. Elimde Marni ayakkabı -H&M ayakkabı - güneş gözlüğü ve Marni fular vardı. Kasada  yanımdaki bayanın 980TL 'lik alışverişini farkedip dehşete kapıldıktan sonra ödememi yapıp ayrıldım. Önceden beğendiğim pullu yakayı alamadığın için buruktum ama kabalıkta çileye dönüşen alışveriş zevkimi noktalamamın hazzı paha biçilemezdi.
Günden elde kalanlar; 1- Ankara'yı küçümsememek lazım bundan sonra her türlü yeni kolleksiyon, indirim vs. gibi kalabalığı körükleyecek durumlarda eğer fırsatım varsa sabah açıldığı saatte orda olacağım.
2- Kolleksiyon zaten çok kötüydü, renk ve desenleri beğenmemiştim. Pullu yaka -ayakkabılar ve t-shirtler için gitmiştim. Ayakkabıları kaptım :) Siyah -kahve dik çizgili yün taytı denedim, içlik gibi durdu, üst kısımlar pot pot. İpek bluz denedim açık bisiklet yaka, büyük bedeni olsaydı da babaanneme alsaydım keşke... Tümüne genelliyorum çünkü iyi parça azdı. 3- Herşeye rağmen keyifliydi. Bu arada "herşeye rağmen "in bir sebebi daha var o da 45 dakika boyunca elimde tuttuğum ayakkabının öbür tekinin başkası tarafından satın alınmak istenmesi ancak teki bende olduğundan alınamaması. Üstelik bu zaman zarfında satış görevlisi gelip elimdeki ayakkabının  kaç numara olduğunu sordu ve bayanın satın alacağını  söyledi, bunun üzerine ben de ayakkabıyı ben satın alacağımı belirttim tabi. Dediğim gibi mağazada o kadar çok oyalanmışım ki reyona geri geldiğimde diğer bayandan eser yoktu bende ayakkabımın tekini kaptım ve kasaya koştum. E alışveriş yaparken çok sık yaşanan şeyler bunlar. Sonuçta günün galibi ben çıktım. Okuduğunuz için teşekkürler. Bol alışverişli günler diliyorum... 

2 yorum:

Gülden Erten dedi ki...

Tatlımm hayırlı olsun, okuması gezinmesi çok keyifli bir blog olmuş bu. Takip listene +1 ekle kuzucummm çoköptüm :)

Sevgiler
Gülden

ceren dedi ki...

Çoookk teşekkürler kuzuumm :)